Choppertour ‘Op Maat’

Choppertour ‘Op Maat’

Choppertour ‘Op Maat’: Een E-Chopper huren in Friesland bij Friesland Wheels is zorgeloos genieten met een glimlach op uw gezicht! Het leukste uitje! Een E-Choppertocht door deze verrassende omgeving is dé invulling voor een geslaagd dagje weg. Alleen, met z’n tweeën, of met familie, vriendengroep of collega’s. Rijdend door een het prachtige glooiend landschap, idyllische dorpjes, bossen en water. Met het huren van onze E-Choppers ervaar je Friesland op een andere manier.

U kunt bij ons terecht voor een compleet verzorgd vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, familiefeest, team uitje of gewoon met z’n tweetjes met een E-Chopper of originele solex door de mooiste streek van Friesland. Onderweg kunt u genieten van de prachtige omgeving en de gastvrijheid in de pittoreske dorpjes die u aandoet tijdens het E-Chopper rijden.

Friesland Wheels is dé perfecte invulling voor een geslaagd dagje uit.

Ontdek de vele mogelijkheden die Friesland Wheels u te bieden heeft. Mocht u nog specifieke wensen hebben dan horen wij dit graag. Onder de knop “arrangementen” vindt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Mocht u toch andere wensen of leuke ideeën in gedachten hebben, neem contact met ons op! Dan maken wij voor u een speciale E-Choppertour ‘Op Maat’.

Choppertour bij u op locatie

Wij verhuren onze E-Choppers (en Solexen) ook op locatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven.