E-chopper verhuur Lemmer

Lekker rondtoeren op een elektrische scooter!

 

E-chopper verhuur LemmerFriesland Wheels (E-chopper verhuur Lemmer) is onderdeel van SolexSloten. Wij bieden u de mogelijkheid om een dag of dagdeel of een paar uur plezier te hebben op de E-chopper! Of het nu gaat om een dagje uit voor u zelf, met uw familie, een groepsactiviteit of een bedrijfsuitje. Friesland Wheels (in Wijckel naast Balk) kan het allemaal voor u organiseren. Wij bieden verschillende arrangementen aan (ook in de regio Leeuwaren), maar wilt u net iets anders dan kunnen wij het in overleg meestal helemaal naar uw wensen invullen.

Lemmer heeft u zoveel moois te bieden. De verschillende E-chopper routes leiden u langs de mooiste plekjes. Door de stad, het landschap, uitgestrekte velden, langs smalle landweggetjes of langs de Grote Wielen. U zult genieten van het mooie landschap en onderweg zijn er genoeg mogelijkheden om een gezellig terrasje mee te pikken.


Ecologisch genieten bij E-chopper verhuur Lemmer

De E-chopper of ook wel e-scooter genoemd is een elektrische scooter. Hij is heerlijk stil, heeft geen uitstoot en rijdt heel fijn en comfortabel. Ze zijn energiezuinig en efficiënt zodat we met recht kunnen zeggen dat het ecologisch genieten is met een e-scooter. E-choppers en e-scooters zijn hét vervoersmiddel van de toekomst. En laat zo’n e-chopper er nu ook nog eens heel trendy uitzien! U kunt dus toeren in stijl op de e-scooter via E-chopper verhuur Lemmer.


Hoe ziet zo’n dag (deel) eruit bij E-chopper verhuur Lemmer?

Tijdig brengen wij de E-choppers bij u op locatie. Wij geven u en de groep een korte uitleg over het gebruik van de e-choppers en de route. Wij voorzien u van een mooi route-systeem zodat u tijdens het toeren zorgeloos kunt genieten. Onderneemt u dit uitje dan rijdt u de route zelf, er gaat geen begeleider vanuit de scooter verhuur mee. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de e-chopper voor een paar uur te huren en zelf uw route te bepalen. Bij Friesland Wheels doen wij er alles aan om het u naar de zin te maken!


E-scooter arrangementen bij E-chopper verhuur Lemmer (Friesland Wheels)

o.a:

 

Bekijk al onze arrangementen


Mag iedereen op een e-chopper rijden?

Om op een e-chopper te mogen rijden is een brommercertificaat of rijbewijs nodig. Bij E-chopper verhuur Lemmer hebben wij een aantal e-scooters die voorzien zijn van een extra zadel zodat u kinderen mee achterop kunt nemen. Wij beschikken ook over een e-scooter met kinderzitje voor de kleintjes. Kortom, voor bijna iedereen bieden wij een mogelijkheid. Rijden op een e-scooter van E-chopper verhuur Lemmer is heel makkelijk. Gas geven doe je met je hand net zoals bij een brommer en remmen doe je met de handremmen. Dus het is een kwestie van opstappen en gaan!


Verschillende routes

Lemmer is een prachtig gebied in Friesland. Dijken, weilanden, bossen, meren en moerassen. Nergens anders vind je zoveel verschillende landschappen per vierkante kilometer als in Friesland. Het gebied is een gewilde vakantiebestemming, en dat is ook niet zo vreemd met die mooie diversiteit. De route leidt u via knusse landweggetjes door één van de mooiste gebieden van Friesland. In een paar uur tijd kunt u zowel het bos als het water bewonderen vanaf uw e-scooter en dan heeft u ook nog tijd voor een leuk terrasje. Zelfs als het weer iets minder mooi zou zijn biedt een dagje toeren in Friesland via E-chopper verhuur Lemmer u alles om er een gezellig dagje van te maken.

E-chopper verhuur Lemmer