E-Chopper-Stoom arrangement (4 uur)

E-Chopper-Stoom arrangement

Een E-Chopper huren in Friesland en E-Chopper rijden bij Friesland Wheels is zorgeloos genieten met een glimlach op uw gezicht! Het leukste uitje! Een E-Choppertocht door deze verrassende omgeving is dé invulling voor een geslaagd dagje weg. Alleen, met z’n tweeën, of met familie, vriendengroep of collega’s.

Woudagemaal arrangement

Met als één van de hoogtepunten een bezoek en excursie aan het Woudagemaal in Lemmer. Het Ir. D.F. Wouda-gemaal staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het is het grootste stoomgemaal ooit gebouwd ter wereld en is nog steeds in werking.

U start met koffie/thee en Fryske Dúmkes bij Friesland Wheels op de door uw gereserveerde begintijd.

Hier staan de E-Choppers voor u gereed. U krijgt een korte uitleg over de E-Chopper, wat aanwijzingen en een uitleg over uw E-Choppertour.

Vervolgens gaat u met uw eigen groep ‘de weg op’ om te genieten van een mooie E-Choppertour door Gaasterland en Lemmer. Deze rijdt u verder zonder begeleiding.

Tijdens het bezoek bij Het Woudagemaal krijgt u koffie/thee en gebak met aansluitend een rondleiding door het stoomgemaal.

U krijgt van ons een routesysteem mee voor op de E-Chopper zodat u zorgeloos kunt genieten. De tocht leidt u door de bossen, langs smalle landweggetjes en uitgestrekte velden door het glooiende landschap van Friesland.

Inclusief:

  • Het E-Chopper Stoom arrangement duurt ongeveer 4,0 uur
  • Koffie/thee met Fryske Dúmkes bij aanvang (bij Friesland Wheels)
  • Koffie/thee met gebak en een rondleiding door Het Woudagemaal (in Lemmer)

 

Prijs: € 53,- per persoon (vanaf 10 personen)