E-chopper huren?

Lekker rondtoeren op een elektrische scooter!

 

E-chopperFriesland Wheels E-chopper verhuur is onderdeel van SolexSloten. Wij bieden u de mogelijkheid om een dag of dagdeel of een paar uur plezier te hebben op de E-chopper! Of het nu gaat om een dagje uit voor u zelf, met uw familie, een groepsactiviteit of een bedrijfsuitje. Friesland Wheels (in Wijckel naast Balk) kan het allemaal voor u organiseren. Wij bieden verschillende arrangementen aan, maar wilt u net iets anders dan kunnen wij het in overleg meestal helemaal naar uw wensen invullen. Ons bedrijf bevindt zich in Wijckel in Gaasterland (Zuid West Friesland) in de gemeente De Fryske Marren.

Gaasterland heeft u zoveel moois te bieden. De verschillende E-chopper verhuur routes leiden u langs de mooiste plekjes. Door het glooiende landschap, de bossen, uitgestrekte velden en langs smalle landweggetjes of het Slotermeer. U zult genieten van het mooie landschap en onderweg zijn er genoeg mogelijkheden om een gezellig terrasje mee te pikken.


Ecologisch genieten bij Echopper verhuur

De E-chopper of ook wel e-scooter genoemd is een elektrische scooter. Hij is heerlijk stil, heeft geen uitstoot en rijdt heel fijn en comfortabel. Ze zijn energiezuinig en efficiënt zodat we met recht kunnen zeggen dat het ecologisch genieten is met een e-scooter. E-choppers en e-scooters zijn hét vervoersmiddel van de toekomst. En laat zo’n e-chopper er nu ook nog eens heel trendy uitzien! U kunt dus toeren in stijl op de e-scooter via E-chopper verhuur.


Hoe ziet zo’n dag (deel) eruit bij E-chopper verhuur?

U wordt in Wijckel gastvrij ontvangen op de door u gereserveerde tijd. Uw uitje begint met een lekker kopje koffie of thee met Fryske dúmkes. De e-scooters staan al voor u klaar. Wij geven u een korte uitleg over het gebruik van de e-choppers en de route. Wij voorzien u van een mooi route-systeem zodat u tijdens het toeren zorgeloos kunt genieten. Onderneemt u dit uitje dan rijdt u de route zelf, er gaat geen begeleider vanuit de scooter verhuur mee. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de e-chopper voor een paar uur te huren en zelf uw route te bepalen. Bij Friesland Wheels doen wij er alles aan om het u naar de zin te maken!


E-scooter arrangementen bij
Friesland Wheels E-chopper verhuur

o.a:

Bekijk al onze arrangementen


Mag iedereen op een Echopper rijden?

Om op een echopper te mogen rijden is een brommercertificaat of rijbewijs nodig. Bij Echopper verhuur hebben wij een aantal e-scooters die voorzien zijn van een extra zadel zodat u kinderen mee achterop kunt nemen. Wij beschikken ook over een e-scooter met kinderzitje voor de kleintjes. Kortom, voor bijna iedereen bieden wij een mogelijkheid. Rijden op een e-scooter van E-chopper verhuur is heel makkelijk. Gas geven doe je met je hand net zoals bij een brommer en remmen doe je met de handremmen. Dus het is een kwestie van opstappen en gaan!


Verschillende routes

Gaasterland is een prachtig gebied in Zuid-West Friesland. Het is glooiend. Is heel bosrijk en u vindt er ook het Slotermeer en het IJsselmeer. Het gebied is een gewilde vakantiebestemming, en dat is ook niet zo vreemd met die mooie diversiteit. U vindt er gezellige historische dorpjes en stadjes zoals Oudemirdum, Balk, Woudsend of Sloten. Of wellicht rijdt u liever naar Lemmer of Sneek om vanaf het terras de bootjes gade te slaan. De route leidt u via knusse landweggetjes door één van de mooiste gebieden van Friesland. In een paar uur tijd kunt u zowel het bos als het water bewonderen vanaf uw e-scooter en dan heeft u ook nog tijd voor een leuk terrasje. Zo kunt u bijvoorbeeld in Balk pal (bij het paviljoen Badmeester Keimpe) aan het Slotermeer vertoeven of wellicht vindt u een van de terrasjes op de Brink in Oudemirdum leuker. Zelfs als het weer iets minder mooi zou zijn biedt een dagje toeren in Gaasterland via E-chopper verhuur u alles om er een gezellig dagje van te maken.

E-chopper